ngagolempang sabuk tipe shot blasting mesin - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

ngagolempang tipe sabuk mesin shot blasting

Pondok Description:

Qingdao ANTAI  Tumble/Crawler belt type shot blast machine are suitable for steel, aluminium, brass, zamak, cast iron or bronze parts, Pressed parts in steel or brass, Forged parts, Heat-treated parts, Springs, Various mechanical parts and for deflashing thermoset plastics.


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    ngagolempang tipe sabuk mesin shot blasting

     

    Qingdao ANTAI  Tumble/Crawler belt type shot blast machine are designed as an ideal processing solution for steel, aluminium, brass, zamak, cast iron or bronze parts, Pressed parts in steel or brass, Forged parts, Heat-treated parts, Springs, Various mechanical parts and for deflashing thermoset plastics.

    Golěmpang blet shot blasting mesin workpiece (8)

     

    kaunggulan

    1) ngamungkinkeun bagian bisa tumbled jero, mastikeun malah sinyalna blast sadaya surfaces. sabuk nu dirancang pikeun nawiskeun lalawanan abrasion alus teuing, dina waktos anu sareng delivering Kamampuh beban tinggi.

    2) ngaluyukeun kabayang blast jeung speed sabuk dumasar kana tipe bahan bisa dirawat, shot kami sistem blasting mastikeun kinerja tinggi.

    3) Jeung maranéhna digabungkeun maju / tumbling gerak bahan, nu makéna Golěmpang sabuk sistem blasting mastikeun kaunggulan considerable dina watesan penampilan rengse tur kali processing pondok.

    4) It uses speed cantilever tinggi tipe centrifugal roda blast turbin nu kacida ningkatkeun meresihan pangaruh jeung efisiensi. Kabéh roda blast aya kasaimbangan dinamis dipariksa, anu ngajadikeun eta boga kirang Geter jeung nois.

    5) Bahan tina wilah, distributor abrasive, sarta kandang kontrol nya Chrome tinggi, anu bisa dipaké leuwih 500 jam. pilihan sejen nyaeta Taiwan dijieun wilah bahan husus, nu boga 1000-1600 jam hirupna.

    6) Golěmpang sabuk boga bahan karet na baja mangan.

    7) jenis kantong pulsa jet lebu collector, efisiensi lebu Cabut téh leuwih 99%. Alus keur perlindungan lingkungan. A tipe cartridge lebu collector bisa ngadalikeun kadar lebu dina 50 mg / m3.

    8) bastian otomatis pikeun produksi kontinyu masif disambungkeun ka garis produksi. (Goréng)

    9) Air silinder disetir panto, operasi nu panggampangna tur sealing alus.


    Parameter teknis

    barang  hijian  Q326  QR3210  15GN  28GN 
    kakuwatan keur ngasilkeun  T / h  0.6-1.2  1.5-2.5  5-6  10-12 
    jumlah Dahar  kg  200  600  1300  3500 
    beurat maksimum sapotong tunggal  kg  10  30  230  363 
    Diaméter tungtung disk  mm  Ø650 Ø1000 Ø1092 Ø1245
    volume éféktif  M 3  0,15  0,3  0,43  0,79 
    Makéna-blasting kapasitas  Kg / mnt  100  250  480  700 
    volume hawa pikeun dedusting M 3/ h  2200  5000  5300  6500 
    konsumsi kakuatan  kw  12,6  24,3  49,3  64,5 
    Outline dimention  mm  3681 * 1650 * 5800  3972 * 2600 * 4768  4597 * 3262 * 5709  5300 * 5432 * 6814 

     Golěmpang / Mapay / karét sabuk shot blasting mesin efisiensi diberesihkeunGolěmpang blet shot blasting mesin workpiece (7)

    Golěmpang / Mapay / karét sabuk shot blasting rinci mesin

    Blasting kabinét struktur batin, sabuk karét sarta tungtung disk

    Makéna blasting mesin blasting kabinét (8)dav

    Blasting kabinét gambar struktur luar

    Blasting outlook kabinét (5)

    debu collector

    makéna blasting mesin lebu kolektor (4)

    LIPI lift, SEPARATOR

    dav

    sistim kontrol listrik, pangropéa tangga, nameplate

    dav

    QR3210 shot blasting mesin loading na unloading alat

    dav

    konsumén urang dilongok pabrik urang

    Pakistan dipariksa customer shot mesin blasting (5)Pakistan dipariksa customer shot mesin blasting (61)davPakistan konsumén buku QR3210 (7)

    4sets QR3210 Golěmpang sabuk shot instalasi mesin blasitng di Pakistan

    QR3210 shot blasting mesin instalasi (14)

    1set QR3210 Golěmpang sabuk shot instalasi mesin blasitng di Pakistan

    QR3210 shot blasting mesin instalasi (15)

    proyék kami

    tipe Mapay shot mesin blasting (7)tipe Mapay shot mesin blasting (8)

    Mun mesin teu cocog kanggo workpiece Anjeun, mangga ngabejaan urang informasi di handap:    

    1) Jenis workpiece baris anjeun bersih?   

    2) Ukuran workpieces (panjangna, lebar jeung jangkungna maksimum workpiece, Panjang, lebar jeung jangkungna workpiece minimum?)    

    3) Sabaraha beurat workpiece maksimum sarta minimum?  

    4) Mangga ngabejaan urang efisiensi beberesih sarat anjeun?    

    Numutkeun infomation anjeun, mesin paling merenah bakal dirancang pikeun workpieces Anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !