keusik blasting stan - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

stan blasting keusik

Pondok Description:

Qingdao Antai Keusik / ditembak kamar blasting utamana pikeun meresihan workpiece badag, kayaning, patempatan struktural baja, bejana, chassis treuk ngaleupaskeun titik Rusty, lapisan Rusty na skala cinder on baja pikeun ménta hiji seragam, lemes jeung herang beungeut logam sahingga ningkat kualitas palapis jeung kinerja anti korosi luhur, stress beungeut baja ieu strengthened, sarta hirup jasa tina workpieces ieu berkepanjangan.


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    kamar blasting Keusik

    Qingdao Antai Keusik / ditembak kamar blasting utamana pikeun meresihan bagean struktural baja badag, bejana, chassis treuk ngaleupaskeun titik Rusty, lapisan Rusty na skala cinder on baja pikeun ménta hiji seragam, lemes jeung herang beungeut logam sahingga ningkat kualitas palapis jeung anti luhur kinerja -corrosion, stress beungeut baja ieu strengthened, sarta hirup jasa tina workpieces ieu berkepanjangan.

    Kauntungan urang Keusik blasting stan / kamar

    Sistim tipe keusik blast beberesih 1. Flatcar

    2. tipe Anyar struktur scraper conveyor

    3. sistem blasting keusik kontinyu nu mibanda nyemprot pakarang

    4. Debu collector di sababaraha posisi

    5. posisi duanana hareup jeung deui Dua panto kaamanan

    Sagalana nu peryogi pikeun sandblasting manual profésional

    Kalawan Qingdao Antai keusik profésional kamar blasting, anjeun kauntungan tina instalasi Sistim gancang jeung merenah ku yayasan deet.

    Salian featuring cahaya jeung ventilasi sistem sorangan anu geus diuji pikeun mastikeun kaayaan kerja nyukupan dina garis kalawan standar internasional, Qingdao Antai sandblasters industri datangna ku pelengkap pinuh ku asesoris pelindung pikeun mastikeun kasalametan operator utmost jero sistem.

    Systems custom dijieun sasuai husus Anjeun

    Ruang blasting keusik téh prerequisite keur urang nyadiakeun shot blasting sistem bahya pikeun lingkungan.

    insinyur design Qingdao Antai urang bisa datang nepi ka leyuran bespoke supaya kamar blast manual anu dihasilkeun caters ka unggal kedah produksi anjeun, bisa dipake sareng anjeun sapanjang proses desain, kaasup nulungan anjeun milih asesoris naon rék cocog sistem kalawan.

    Urang nyadiakeun layanan bespoke merenah, nulungan nu diurutkeun ngaliwatan sagala pilihan pikeun capitalize dina sagala fasilitas aya na mutuskeun dina spésifikasi dina watesan dimensi na fitur nu sandblasting Sistim profésional urang.

    Ukuran rohangan

    Ukuran rohangan katuhu téh gumantung ukuran tina workpiece panggedena anjeun nyoba blast. Keusik kamar blasting kedah cukup badag pikeun nampung workpiece panggedéna jeung nyadiakeun ample kamar pikeun tanaga blasting ka jalan. Kami ngarékoméndasikeun 1-1.5m of workspace sabudeureun blasting mahluk blaster.

    Keusik blasting stan / kamar / chamber gambar 3D

    kamar shot blasting 3D teken (7)kamar shot blasting 3D teken (8)komposisi utama

    Ruang blasting keusik nyaéta jenis pakakas mesin nonstandard tur loba dipaké dina beberesih permukaan jeung keyeng panyabutan pikeun jenis béda produk semi-réngsé, castings, weldments, patempatan panas-dirawat, komponén struktural baja, peti modular, trafo casing, teratur bagian, jsb
    komposisi utama sakumaha nurutan, pasir blasting kabinét, pasir mesin blasting, lift, SEPARATOR, scraper conveyor, screw conveyor, sistem kontrol abrasive, illuminating sistem, kolektor lebu, sistem kontrol listrik jrrd

    Tianjin keusik stan blasting proyék panjangna 30m

    panjangna sandblasting stan 30m (1)panjangna sandblasting stan 30m (2)panjangna sandblasting stan 30m (3)panjangna sandblasting stan 30m (4)

    Qingdao dicandak blasting stan / kamar proyék

    chamber blasting pasir (5)chamber blasting pasir (6)

    Keusik / ditembak kamar blasting utamana pikeun meresihan bagean baja badag struktural, bejana, chassis treuk, pipa baja, bogie jsb

    kamar sandblasting bersih bagian badag (9)sandblasting kamar bagian badag bersih (10)

     

     Mun mesin teu cocog kanggo workpiece Anjeun, mangga ngabejaan urang nu infromation handap:    

    1) Jenis workpiece baris anjeun bersih?   

    2) Ukuran workpieces (panjangna, lebar jeung jangkungna maksimum workpiece, Panjang, lebar jeung jangkungna workpiece minimum?)    

    3) Sabaraha beurat workpiece maksimum sarta minimum?  

    4) Mangga ngabejaan urang efisiensi beberesih sarat anjeun?    

    Numutkeun infomation anjeun, mesin paling merenah bakal dirancang pikeun workpieces Anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !