Rolling kendang shot blasting mesin - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Kareta kendang shot mesin blasting

Pondok Description:

Qingdao ANTAI  tipe usaha Rotary / rolling kendang / laras shot mesin blasting téh cocog pikeun ngaleupaskeun karat beungeut buah karya alit (forging atawa casting patempatan) dina produksi tumpak kalawan loba variétas.


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Usaha Rotary kendang shot mesin blasting

    Qingdao ANTAI  tipe usaha Rotary / rolling kendang / laras shot mesin blasting téh cocog pikeun ngaleupaskeun karat beungeut buah karya alit (forging atawa casting patempatan) dina produksi tumpak kalawan loba variétas. Nempatkeun potongan karya kana laras jeung blasting eta di jalan sisi.

    The-speed tinggi impeller throws nu abrasive ka castings tumbling kontinyu atawa forgings dina laras, ngaleupaskeun greensand atawa skala dina beungeut cai. Ieu cleans merata sarta produktivitas nyaeta luhur, ku kituna cocog pikeun meresihan buah karya alit anu beurat anu sahandapeun 15g dina medium atawa casting skala leutik atawa forging bengkel.

    Fitur sentral dina makéna mesin blast seri teh géométri tina laras puteran. The jero témbok tong pitur ridges husus contoured, bari handap ieu ngawangun dina bentuk piramida tilu sided. Desain unik ieu nyiptakeun inovatif "multi-tumbling" aksi ti elemen laras béda: nalika rotates kendang, nu ridges dina témbok internal tina Golěmpang laras na campur potongan karya. Dina waktu nu sarua piramida ngabalukarkeun bagéan di handap tong pindah ka luhureun massa. Peta multi tumbling Ieu ensures yén aliran blast ngahontal sakabeh wewengkon permukaan, sahingga ngahasilkeun hasil malah jeung konsisten blast. bagian Brightly cleaned permukaan, bébas tina keusik, karat atawa skala, nu dihontal dina kali siklus pondok ku finish kacida konsisten.

     

    parameter teknis

    teu barang Q3110BI Q3110BII Q3113BI Q3113BII
    1 Diaméter kendang rolling mm 1000 1000 1300 1300
    2 kapasitas loading kg 300 300 600 600
    3 Produktivitas kg / h 600- 1500 600- 1500 2500- 3500 2500- 3500
    4 Kakuatan (euweuh lebu collector) kw 9.7 11,9 14,5 16,3
    5 Max beurat workpiece kg 15 15 30 30
    6 Laju kendang rolling r / mnt 3 3 2.5 2.5
    7 laju aliran Abrasive kg / mnt 120 120 160 160
    8 kapasitas ventilasi M3 / h 800 2000 2000 2800
    9 dimension Outline mm * 2078 2458* 1861 * 3870 2458 * 3370 * 2550 2341 * 2250 * 4362 2341 * 2250

     

    Rolling kendang / laras na sistim kontrol listrik rinci ngeunaan makéna blasting mesinusaha Rotary laras shot blasting rinci mesin (5)usaha Rotary laras shot blasting rinci mesin (6)

     

    Rolling kendang / laras ditémbak blasting pangiriman machne

    Lamun perlu 1 set, urang bisa migunakeun pangiriman kotak kai ka anjeun.

    Lamun perlu loba susunan, urang bisa migunakeun pangiriman wadahna ka anjeun.

    usaha Rotary laras shot blating mesin pangiriman (7)usaha Rotary laras shot blating mesin pangiriman (8)

     

    tipe laras rolling / kendang kami ditémbak blasting proyék mesin

    kendang mesin blasting Q3113BI Q3113BII

    Q3113 usaha Rotary laras shot mesin blasting (5)

    tipe kendang ditémbak blasting mesin

    Q3110BI Q3110BII dicandak mesin blasting (11)

    forging bagian ditémbak blasting mesin

    Q3110BI Q3110BII dicandak mesin blasting (12)

    rolling kendang shot mesin blasting

    Q3110BII usaha Rotary laras shot mesin blasting (17)

     

    Kareta tipe laras shot blasting mesin Q3110BI Q3110BII

    Q3110BII usaha Rotary laras shot mesin blasting (21)Rolling laras shot mesin blasting (4)

     

    Mun mesin teu cocog kanggo workpiece Anjeun, mangga ngabejaan urang informasi di handap:    

    1) Jenis workpiece baris anjeun bersih?   

    2) Ukuran workpieces (panjangna, lebar jeung jangkungna maksimum workpiece, Panjang, lebar jeung jangkungna workpiece minimum?)    

    3) Sabaraha beurat workpiece maksimum sarta minimum?  

    4) Mangga ngabejaan urang efisiensi beberesih sarat anjeun?    

    Numutkeun infomation anjeun, mesin paling merenah bakal dirancang pikeun workpieces Anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !