roller conveyor shot blasting mesin - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

roller conveyor ditémbak blasting mesin

Pondok Description:

Qingdao ANTAI Q69 mesin blast runtuyan roller conveyor  anu cocog pikeun ngaleupaskeun karat tina baja logam plat / lambar, profil baja / beam / bagian (H-beam, abdi beam, C-beam), baja pipa / tabung na baja framing struktural, sasak, baja cacad bar jsb


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Roller Conveyor Shot Blasting Mesin

    Qingdao ANTAI mesin blast roller conveyor  nu dirancang minangka solusi processing optimal pikeun baja plat / lambar logam, profil baja / beam / bagian (H-beam, abdi beam, C-beam), pipa baja / tabung na baja framing struktural, cacad baja bar jsb, jeung résidu ti aksi abrasive makéna urang diatur liwat niupan sarta sistem brushing nu ensures unggal renik panungtungan dicabut.

    Kalawan saran ti désainer urang, Anjeun bisa mutuskeun pikeun nambahkeun hiji  sistem blasting roller conveyor makéna  pikeun garis perlakuan otomatis Anjeun, kaasup preheating, lukisan / palapis na feed jeung alat mindahkeun.

    Salian versi baku tina mesin blast roller conveyor Qingdao ANTAI  geus dihasilkeun ti  modél non-standar , dirancang husus pikeun detil workpiece konsumén '.

    Lingkup shot blasting

    Descaling
    Lengser tina oksida jeung sésana las
    Persiapan beungeut kana perlakuan handap tina lukisan, plasticization, enameling, perlakuan metallization, jsb
    Persiapan beungeut kana machining handap

    Parameter teknis

    barang QAT6910 QAT6912 QAT6915 QAT6920 QAT6925 QAT6930 QAT6940
    Éféktif beberesih Width (mm) 1000 1200 1500 2000 2500 3000 4000
    Inlet Ukuran (mm) 1000 * 260 1200 * 400 1500 * 400 2000 * 400 2500 * 800 3000 * 800 4000 * 400
    Panjang (mm) 1200-12000 1200-12000 1200-12000 1200-12000 3000-12000 2400-12000 4500-18000
    Roller Conveying Speed ​​(m / mnt) 0.5-4 0.5-4 0.5-5 0.5-4 0.5-4.5 0.5-4 2-8
    Ketebalan (mm) 4-60 4-60 4-60 4-60 4-60 4-110 4.5-100
    Blast Kamampuh (kg / mnt) 4 * 250 4 * 250 4 * 250 4 * 250 6 * 250 6 * 360 8 * 360
    Kamampuh awal (kg) 4000 4000 4000 4500 4500 8000 11000
    Jangkungna Rolling Sikat (mm) teu 200 350 450 600 850 900
    Ventilasi Kamampuh (m 3/ h) 12000 17560 19000 19550 27758 28050 38000
    Total Daya (kw) 78 78,3 113,5 156,6 224,55 204,8 293,6

    Makéna blasting mesin efisiensi beberesih permukaan

    makéna efisiensi beberesih blasting mesin

     

    plat baja beberesih permukaan ditémbak blasting mesin

    plat baja ditémbak blasting mesin

     

    baja atanapi las permukaan pigura struktural beberesih ditémbak blasting mesin

    makéna baja struktural mesin blasting

     

    H / I beam / profil beberesih permukaan baja ditémbak blasting mesin

    H-beam baja ditémbak blasting mesin

     

    C / saluran beam / profil beberesih permukaan baja ditémbak blasting mesin

    C-beam baja ditémbak blasting mesin

     

    beam sudut / profil baja jeung beberesih permukaan baja profil sejen ditémbak blasting mesin

    Profil baja shot mesin blasting

     

    Bogie tur badag shot beberesih struktural permukaan framing blasting mesin

    Bogie beberesih permukaan ditémbak blasting mesin

     

    Cacad baja bar, D-bar, baja babak bar, bar kuadrat, datar bar, pipa beberesih permukaan baja ditémbak blasting mesin

    Cacad bar baja ditémbak blasting mesin

    insinyur urang dipasang mesin dina Columbia

    roller conveyor tipe shot mesin blasting (2)

     

    insinyur urang dipasang mesin dina Bangladés

    roller conveyor tipe shot mesin blasting (1)

     

    insinyur urang dipasang mesin dina Rusia

    roller conveyor tipe shot mesin blasting (3)

     

    Diékspor shot blasting mesin ka Australia roller conveyor tipe shot mesin blasting (4)

     

    Mun mesin teu cocog kanggo workpiece Anjeun, mangga ngabejaan urang informasi di handap: 
    1) Jenis workpiece baris anjeun bersih?
    2) Ukuran workpieces (panjangna, lebar jeung jangkungna workpiece maksimum, Panjang, lebar jeung jangkungna workpiece minimum?)
    3) Sabaraha beurat ti maksimum sarta workpiece minimum?
    4) Mangga ngabejaan urang efisiensi beberesih sarat anjeun?
    Numutkeun infomation anjeun, mesin paling merenah bakal dirancang pikeun workpieces Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !