hook tipe shot blasting mesin - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

tipe hook ditémbak blasting mesin

Pondok Description:

Qingdao ANTAI  hook (spinner gantungan) jenis ditémbak mesin blasting utamana dipaké pikeun  mesin leutik, kayaning, Aluminium paeh-casting, castings Magnésium, fabrications baja leutik, rims / roda, gears tur perlakuan téhnologis.  Medium/Large machines, such as, forges, foundries, steel structures, gears, heat treatments, electric transformers etc.


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hook Tipe Shot Blasting Mesin

    Qingdao ANTAI  hook (spinner gantungan) jenis ditémbak mesin blasting utamana dipaké pikeun mesin leutik: Aluminium paeh-casting, castings Magnésium, fabrications baja leutik, rims / roda, gears tur perlakuan téhnologis. Sedeng / mesin badag: forges, foundries, struktur baja, gears, perlakuan panas, trafo listrik jrrd

    Qingdao ANTAI  hook (spinner gantungan) ngetik ditémbak mesin blasting  nu dirancang pikeun ngabersihan bagian nongkrong ti hiji conveyor overhead jeung nu dipake keur castings atawa bagian badag nu teu bisa tumbled. Urang nawiskeun rupa desain kaasup aliran-liwat, Y-lagu, kontinyu atawa di-jalur desain blast. Sababaraha kaunggulan ka desain urang kaasup: kamar low sirah moderator, mangga investasi awal low, sinyalna blast lengkep tanpa bagian ngaruksak.

    Qingdao ANTAI  hook (spinner gantungan) ngetik ditémbak mesin blasting  téh pamasangan kalawan kalenturan operasional, cocog pikeun loba jenis karya. Kisaran mesin pisan lega, ku kituna gampang nangtukeun mesin paling cocog pikeun sagala kedah. Prinsip fungsi nya éta salah sahiji nongkrong karya-lembar (singly atanapi koléktif). Hook ngalir tur rotates jero mesin exposing kabeh beungeut buah karya kana aksi abrasive ti roda, diposisikan dina sisi chamber blast.

    Di sagigireun ukuran tina chamber blast shot, fungsi mesin ieu teh loading tina uli.

     

    Parameter teknis  :

    model

    Ukuran sapotong karya cleaned

    kapasitas beban

    kapasitas kabayang lémparan

    kapasitas ventilasi

    kakuatan motor

    dimensi Outline

     

    mm

    kg

    Kg / mnt

    M 3/ h

    kw

    mm

    QAT376

    Ø600 * 1100

    500

    2 * 120

    5000

    19

    4429 * 2850 * 3443

    QAT378

    Ø800 * 1500

    1000

    2 * 200

    8000

    32,5

    4325 * 2660 * 5009

    QAT3710

    Ø900 * 1600

    1000

    2 * 250

    9000

    36,55

    5047 * 3850 * 5156

    QDAT3710

    Ø900 * 1600

    1000

    2 * 250

    9000

    39,65

    5844 * 2742 * 5716

    QAT3720

    Ø1400 * 2300

    2000

    3 * 250

    15000

    61,27

    6110 * 3599 * 7842

    QAT3730

    Ø1600 * 2300

    3000

    3 * 250

    15000

    64,4

    7085 * 4650 * 8652

    QAT3750

    Ø1800 * 2500

    5000

    4 * 250

    18000

    78,4

    7062 * 5460 * 8652

    QAT3780

    Ø2000 * 3000

    8000

    4 * 250

    20000

    81,5

    8050 * 6400 * 8526

     

    3D gambar tina tipe Hook ditémbak blasting mesin

    tipe hook ditémbak blasting 3D mesin teken (7)

     

    Blasting rinci kabinét

    Blasting chamber zone panas migunakeun 10mm ketebalan panas digulung plat baja  Mn13 kelas ,zone pelindung pamakéan liner 8mm plat ketebalan kelas 65Mn baja lianna. Casting kacangan dibereskeun liner teh.

    Hook tipe rinci mesin shot blasting (12)Hook tipe rinci mesin shot blasting (11)

     

    suku cadang di shot blasting mesin

    Urang kudu lila pabrik asesoris kerjasama, harga murah, waktu pangiriman gancang, kualitas alus.

    makéna blasting mesin suku cadang (9)makéna blasting mesin suku cadang (8)

     

    Efisiensi diberesihkeun tina tipe hook ditémbak blasting mesin

    efisiensi mesin beberesih hook blasting (5)

     

    Unggal bagian logam bisa diberesihkeun ku tipe hook ditémbak blasting mesin

    Kayaning, forging bagian, casting bagian, bogie, rims, roda jeung sajabana

    Hook blasting bagian mesin beberesih (27)Hook blasting bagian mesin beberesih (26)Hook blasting bagian mesin beberesih (25)Hook blasting bagian mesin beberesih (24)

     

    Kiriman tipe hook ditémbak blasting mesin

    tipe hook shot blasting mesin pangiriman (5)

     

    proyék pabrik urang tina tipe hook ditémbak blasting mesin

    Kami geus diékspor mesin shot blasting urang leuwih ti 30 nagara, kayaning, Rusia, Indonesia, Australia, India jsb

    Lamun didatangan ku pabrik urang, anjeun tiasa pariksa mesin di pabrik urang jeung konsumén deukeut ku pabrik urang.

    proyék mesin gantungan blasting (8)proyék mesin gantungan blasting (7)

     

    Mun mesin teu cocog kanggo workpiece Anjeun, mangga ngabejaan urang informasi di handap:    

    1) Jenis workpiece baris anjeun bersih?   

    2) Ukuran workpieces (panjangna, lebar jeung jangkungna maksimum workpiece, Panjang, lebar jeung jangkungna workpiece minimum?)    

    3) Sabaraha beurat workpiece maksimum sarta minimum?  

    4) Mangga ngabejaan urang efisiensi beberesih sarat anjeun?    

    Numutkeun infomation anjeun, mesin paling merenah bakal dirancang pikeun workpieces Anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !