Dustless blasting Mesin - Cina Qingdao Antai beurat Industri
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Dustless Mesin blasting

Pondok Description:

Mesin blasting dustless dipaké pikeun unggal Filed di dunya, sapertos, Automative, Kelautan, Reginery, kandaraan armada, ngaleupaskeun corétan, belang Lengser, alat-alat beurat, beberesih Surface, palapis Bubuk, lepas pantai, restorasi Kai, Asbés Abaement.


  • Suplai Kamampuhan: 300 susunan per taun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Pangiriman Port: Qingdao port, Cina
  • Waktos pangiriman: Dina poé 30working
  • Tempat asal: Shandong, Cina (Daratan)
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dustless Mesin blasting

    Aplikasi produk

    mesin blasting dustless kami utamana dirancang sarta terpadu jeung rupa-rupa nozzles, kantétan blast baseuh, alat pipe beberesih internal, lebu blasting bébas huluna, alat kontrol abrasive.

    Mesin blasting dustless dipaké pikeun unggal Filed di dunya, sapertos, Automative, Kelautan, Reginery, kandaraan armada, ngaleupaskeun corétan, belang Lengser, alat-alat beurat, beberesih Surface, palapis Bubuk, lepas pantai, restorasi Kai, Asbés Abaement.

    blasting Dustless sadar ku kabutuhan industri jeung mesin kami nawiskeun sagala fitur yén pamakéan profésional merlukeun. Kabéh mesin bisa dipasangan ku single sapotong kadali jauh lalaki maot switch dirancang ogé jeung dibuktikeun tur silencer nu nyata ngurangan ongkos kuli, ngaronjatkeun efisiensi tina abrasive, kinerja sarta kaamanan.

    Mesin anu diwangun pikeun 150 PSI tekanan gawé maksimum. The abrasive klep kadali jauh pneumatic bisa ngahontal operator pikeun ngeureunkeun atawa ngamimitian.

    blasting Dustless dipaké Filed

     

    parameter teknis

    (1). blast tank

    teknis Paramete

    DB150

    DB225

    DB500

    DB800

    DB1500

    DB3000

    modeu Blasting

    hawa jet

    hawa jet

    hawa jet

    hawa jet

    hawa jet

    hawa jet

    kapasitas

    0.028m³

    suku 1cubic

    0.057m³

    suku 2cubic

    0.14m³

    suku 5cubic

    0.23m³

    suku 8cubic

    0.42m³

    suku 15cubic

    0.85m³

    suku 30cubic

    waktos blast

    ~ 15min

    ~ 30min

    ~ 60 mnt

    ~ 90 mnt

    ~ 2-3 jam

    ~ 4-6 jam

    Compressor

    60 + CFM

    185 + CFM

    185 + CFM

    185 + CFM

    375 + CFM

    375 + CFM

    Ukuran (H / W / D)

    1219/508 / 559mm

    48 "H * 20" W * 22 "D

    1397/686 / 864mm

    55 "H * 27" W * 34 "D

    1372/864 / 1016mm              

    54 "H * 34" W * 40 "D

    1600/864 / 1016mm

    63 "H * 34" W * 40 "D

    1930/1219 / 1168mm

    76 "H * 48" W * 46 "D

    2490/1219 / 1168mm

    98 "H * 48" W * 46 "D

    beurat

    72 kg 

    158lbs

    120 kg 

    263lbs

    167 kg 

    368lbs

    194 kg

    427lbs

    380 kg

    838lbs

    544kg

    1200lbs

    tekenan operasi

    30-150 PSI

    30-150 PSI

    30-150 PSI

    30-150 PSI

    30-150 PSI

    30-150 PS

    Blasting panjangna selang

    15m

    15m

    15m

    15m

    30m

    30m

    nozzle Omod

    Φ10mm

    Φ10mm

    Φ10mm

    Φ10mm

    Φ10mm

    Φ10mm

    bubuka blasting dustless (6)

    (2). Sarat pikeun compressor hawa

    4-10 bar, 60-3755 CFM, 30-150 PSI, 0.2-1.0 Mpa

    (3). ngawengku

    A. blast selang (Batin diameter anu 32mm)

    klep aktivator B. Deadman

    C. tungsten carbide nozzle (diaméter anu 10mm)

    D. eusian corong

    Hirupna jaminan E. on pot blast

    davdavDustless blasting suku cadang (11)

    (4). Consumables

    ngetik

    cai

    Abrasive

    karat Inhibitor

    DB150

    5gal (19L)

    50lbs (22.68kg)

    7oz (207g)

    DB225

    10gal (38L)

    100lbs (45.36kg)

    14oz (414g)

    DB500

    20gal (76L)

    200lbs (90.72kg)

    28oz (828g)

    DB800

    30gal (114L)

    300lbs (136.08kg)

    42oz (1242g)

    DB1500

    75gal (284L)

    750lbs (340.2kg)

    105oz (3105g)

    DB3000

    150gal (568L)

    1500lbs (680.4kg)

    1.5gal (5.68L)

     

    Fitur utama

    penampilan beungeut kualitas 1.High

    efisiensi produktivitas 2.High

    biaya 3.Low

    4.Environmental ramah

    5.Lower konsumsi abrasive

    6.Safe, teu sparking

    kontaminasi 7.Less

    8.Not diperlukeun pikeun ngeureunkeun jobs caket dieu.

    9.Removes skala for beungeut siap cet.

    10. Merlukeun ngan hiji spasi parkir

    11. Teu Lungsi logam

    12. Daun permukaan Primer-siap

    13. Mudah pikeun ngabersihan up

    14. nyegah karat keur 72 jam

    Prosés lukisan mesin blasting Dustless

    dav

     

    Mesin blasting efisiensi permukaan beberesih Dustless

    Dustlee blasting meresihan efisiensi (8)  dav

     

    The Dustless prosés pangiriman blasting

    davpangiriman blasting Dustless (8)

     

    The dustless rinci mesin blasting gambar - DB150 & DB225 & DB500 & DB800

    davDB150 DB225 dustless blasting (33)dav

     

    Australia konsumén ngadatangan pabrik urang, dipariksa teh blaster dustless

    Dustless customer blaster-Australia dilongok pabrik urang (5)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !