• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

rqwrq

Qingdao Antai beurat Industri mesin geus diadegkeun dina 2003, resmi robah jadi ngaran kiwari di 2011. Tempatna di basisir kulon nu geulis tina Qingdao, éta ukur 30 km jeung palabuan Qingdao, merenah pikeun transportasi ékspor. aréa workshop kami nyertakeun leuwih ti 15000 méter pasagi, éta téh parusahaan panalungtikan, desain, pabrik, instalasi tur pabrik konsultan keur pagawean permukaan, panyalindungan lingkungan jeung solusi foundry.

IMG_6895

Parusahaan boga pangalaman éksténsif jeung brings pagawe teknis na profésional babarengan, utamana ngahasilkeun shot blasting mesin, pasir parabot reclamation, alat-alat molding, sarta collector lebu. Qingdao Antai téh kuat dina nyadiakeun desain non-standar sarta pabrik nurutkeun pangabutuh husus customer.

Qingdao Antai ditémbak blasting téhnologi bakal reueus pisan anjeun kalayan design calakan na, rinci inovatif sareng komponenana utamana awét. Urang nawiskeun anjeun hiji solusi sakabéh, sakumaha urang kudu urang sorangan ngembangkeun, rékayasa, produksi jeung jasa saatos-jualan.

Sakabéh sistem anu inspected na dites saméméh pangiriman di bengkel urang pikeun mastikeun instalasi gancang dina situs na nganteurkeun hiji produk dipercaya dina waktu unggal time.Here di Qingdao Antai, sanggeus-jualan rojongan oge prioritas luhur sangkan mastikeun yén anjeun meunang sagala nulungan nu peryogi sareng nu nembe dikirimkeun sarta dites system.Our ganjaran greatest anjeun kapuasan konsumén kami kalawan hasil kahontal sahingga jauh.

Pausahaan kaliwat ISO9 0 0 1: 2 0 0 8, ISO 1 4 0 0 1: 2 0 04 Méi sertipikat CE. manajemén parusahaan urang mastikeun nurutkeun standar internasional ISO9 0 0 0 kualitas palaksanaan sistem operasi.

Kami geus ngadeg partnership istilah panjang kalayan suppliers brand internasional, kayaning ABB motor; Ngaput kotak gear, Mitsubishi / OMRON / SIEMENS komponén listrik, SMC silinder, SKF & NSK bearing, sarta pulsa valves Asco. Kalayan produk kualitas, harga kalapa jeung layanan attentive, produk urang anu lega dijual di pasar domestik sarta diékspor ka Amercia, Jerman, Rusia, Australia, India, Yunani, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan, Uruguay, Ékuador, Kolombia, Israél, Ukraina, Argapura, Uzbékistan, Filipina, Hungary, Makédonia jeung Indonesia jsb

Simkuring salawasna taat ka "kajujuran teh jual pangalusna, layanan pribadi teh produk ahir. kapuasan customer teh impetus greatest kana ngembangkeun usaha ". Tujuan ngadegkeun sistem manajemen kualitas sarta informasi jaringan sistem eupan balik sampurna pikeun filing misah pikeun tiap customer, nyadiakeun konsumén jeung miara maksimum sarta wijaksana, cekap tur fléksibel layanan pinuh.

kami kasampak maju ka gawé sareng anjeun tur babarengan ikhlas parusahaan anjeun!

adf1


WhatsApp Online Chat !