• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

  • adf1qq
  • IMG_689dda5
  • adfaaa

Gawe bareng saprak 1998

Qingdao Antai beurat Industri mesin geus diadegkeun dina 2003, resmi robah jadi ngaran kiwari di 2011. Tempatna di basisir kulon nu geulis tina Qingdao, éta ukur 30 km jeung palabuan Qingdao, merenah pikeun transportasi ékspor. aréa workshop kami nyertakeun leuwih ti 15000 méter pasagi, éta téh parusahaan panalungtikan, desain, pabrik, instalasi tur pabrik konsultan keur pagawean permukaan, panyalindungan lingkungan jeung solusi foundry.

Urang Dupi dipercaya

mitra biasa urang

SKF
werq
adfa
eqwe
fadf
WhatsApp Online Chat !