• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

  • adf1qq
  • IMG_689dda5
  • adfaaa

Gawe bareng saprak 1998

Qingdao Antai beurat Industri mesin geus diadegkeun dina 2003, resmi robah jadi ngaran kiwari di 2011. Tempatna di basisir kulon nu geulis tina Qingdao, éta ukur 30 km jeung palabuan Qingdao, merenah pikeun transportasi ékspor. aréa workshop kami nyertakeun leuwih ti 15000 méter pasagi, éta téh parusahaan panalungtikan, desain, pabrik, instalasi tur pabrik konsultan keur pagawean permukaan, panyalindungan lingkungan jeung solusi foundry.

wartos

QWD wire mesh bel...

QWD wire mesh belt type shot blasting machine s...

Sand blasting boo...

Sand blasting booth and Spray painting booth de...

Continuous overhe...

Continuous overhead rail shot blasting machine ...

Spinner hanger ho...

Spinner hanger hook shot blasting machine appli...

Shot blasting alu...

Shot blasting aluminium parts in industry Qingd...

Spray Painting Ti...

Spray Painting Tips for a Great-Looking Paint J...

Our company ATHI ...

Our company ATHI participates the 2nd Qingdao I...

Qingdao Antai par...

Qingdao Antai participated in the 18th China In...

Vacuum Casting mo...

Vacuum Casting molding line advantages and more...

How Does the Vacu...

How Does the Vacuum Molding Process Work and it...

Truck bus body sh...

Truck bus body shot blasting and painting syst...

Foundry Molding g...

Foundry Molding green resin sand mixer Sand mi...

What is Core shoo...

What is Core shooting machine? Core shooting ma...

Powder coating ad...

Powder coating advantages 1- Powder coatings ca...

What types of ite...

What types of items can be powder coated? Powd...

Urang Dupi dipercaya

mitra biasa urang

SKF
werq
adfa
eqwe
fadf
WhatsApp Online Chat !