tumble sabuk jinis dijupuk blasting mesin - China Qingdao Antai Heavy Industry
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

tumble jinis sabuk mesin dijupuk blasting

Short Description:

Qingdao ANTAI  Tumble/Crawler belt type shot blast machine are suitable for steel, aluminium, brass, zamak, cast iron or bronze parts, Pressed parts in steel or brass, Forged parts, Heat-treated parts, Springs, Various mechanical parts and for deflashing thermoset plastics.


  • Sumber Kabisan: 300 set saben taun
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Delivery Port: Qingdao port, China
  • Wektu kiriman: Ing dina 30working
  • Papan asal: Shandong, China (Mainland)
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    tumble jinis sabuk mesin dijupuk blasting

     

    Qingdao ANTAI  Tumble/Crawler belt type shot blast machine are designed as an ideal processing solution for steel, aluminium, brass, zamak, cast iron or bronze parts, Pressed parts in steel or brass, Forged parts, Heat-treated parts, Springs, Various mechanical parts and for deflashing thermoset plastics.

    Tumble blet dijupuk blasting mesin workpiece (8)

     

    kaluwihan

    1) ngidini bagean supaya tumbled nang, njupuk malah jangkoan jeblugan kabeh lumahing. sabuk iki dirancang kanggo kurban resistance abrasion banget, ing wektu sing padha ngirimke kapasitas mbukak dhuwur.

    2) nyetel wheel jeblugan lan kacepetan sabuk adhedhasar jinis bahan dianggep, dijupuk kita sistem blasting mesthekake kinerja dhuwur.

    3) Kanthi sing digabungake maju / tumbling gerakan saka bahan, dijupuk tumble sabuk sistem blasting mesthekake kaluwihan owahan ing syarat-syarat katon rampung lan kaping Processing luwih cendhek.

    4) Wikipedia kacepetan cantilever dhuwur jinis centrifugal gembong jeblugan turbin, kang Highly nambah reresik efek lan efficiency. Kabeh gembong jeblugan sing imbangan dinamis dicenthang, kang ndadekake wis kurang geter lan swara.

    5) Material saka glathi, distributor abrasive, lan kandhang kontrol Chrome dhuwur, kang bisa digunakake liwat 500 jam. Pilihan liyane Taiwan digawe glathi materi khusus, kang wis 1000-1600 jam umur.

    6) Ing tumble sabuk wis materi karet lan baja manganese.

    7) jinis tas Pulse jet bledug Penagih, efficiency bledug mbusak iku liwat 99%. Apik kanggo pangayoman lingkungan. A jinis isi bledug Penagih bisa ngontrol konsentrasi bledug ing 50 mg / m3.

    8) loader otomatis kanggo produksi dadi massive disambungake menyang baris produksi. (Opsional)

    9) Air silinder mimpin lawang, operasi gampang lan sealing apik.


    Parameter Technical

    item  Unit  Q326  QR3210  15GN  28GN 
    produktivitas  T / h  0.6-1.2  1.5-2.5  5-6  10-12 
    jumlah dipakani  kg  200  600  1300  3500 
    bobot maksimum Piece siji  kg  10  30  230  363 
    Diameter saka mburi disk  mm  Ø650 Ø1000 Ø1092 Ø1245
    volume efektif  M 3  0,15  0.3  0,43  0,79 
    -Dijupuk blasting kapasitas  Kg / min  100  250  480  700 
    volume air dedusting M 3/ h  2200  5000  5300  6500 
    konsumsi daya  kw  12.6  24,3  49,3  64,5 
    Njelaske nganggo bentuk garis dimention  mm  3681 * 1650 * 5800  3972 * 2600 * 4768  4597 * 3262 * 5709  5300 * 5432 * 6814 

     Tumble / Mesin / karet sabuk dijupuk blasting mesin efficiency reresikTumble blet dijupuk blasting mesin workpiece (7)

    Tumble / Mesin / karet sabuk dijupuk blasting rincian mesin

    Blasting kabinèt struktur utama, sabuk karet lan mburi disk

    Dijupuk blasting mesin blasting kabinèt (8)Dav

    Blasting kabinèt Gambar struktur njaba

    Blasting wawasan kabinèt (5)

    bledug Penagih

    dijupuk blasting mesin bledug Penagih (4)

    Ember elevator, pamisah

    Dav

    sistem kontrol listrik, pangopènan andha, nameplate

    Dav

    QR3210 dijupuk blasting mesin bongkar momot piranti

    Dav

    Kita pelanggan dibukak pabrik kita

    Pakistan mriksa customer dijupuk mesin blasting (5)Pakistan mriksa customer dijupuk mesin blasting (61)DavPakistan pelanggan buku QR3210 (7)

    4sets QR3210 tumble sabuk dijupuk instalasi mesin blasitng ing Pakistan

    QR3210 dijupuk blasting mesin instalasi (14)

    1set QR3210 tumble sabuk dijupuk instalasi mesin blasitng ing Pakistan

    QR3210 dijupuk blasting mesin instalasi (15)

    proyèk kita

    jinis Crawler dijupuk mesin blasting (7)jinis Crawler dijupuk mesin blasting (8)

    Yen mesin ora cocok kanggo workpiece, mangga marang kita informasi iki:    

    1) Apa jenis workpiece bakal ngresiki?   

    2) Ukuran workpieces (dawa, amba lan dhuwur saka maksimum workpiece, Length, dhuwuré lan jembaré saka workpiece minimal?)    

    3) Carane akeh bobot saka workpiece maksimum lan minimum?  

    4) Mangga marang kita efficiency cleaning requirement?    

    Miturut Informasi Kantor Panjenengan, mesin paling cocok bakal dirancang kanggo workpieces Panjenengan. 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !