pancing jinis dijupuk blasting mesin - China Qingdao Antai Heavy Industry
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

jinis pancing dijupuk blasting mesin

Short Description:

Qingdao ANTAI  pancing (spinner menek) type dijupuk mesin blasting utamané dipigunakaké kanggo  mesin cilik, kayata, Aluminium die-casting, Manganese Magnesium, fabrications baja cilik, pelek / gembong, Gir lan pangobatan teknologi.  Medium/Large machines, such as, forges, foundries, steel structures, gears, heat treatments, electric transformers etc.


  • Sumber Kabisan: 300 set saben taun
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Delivery Port: Qingdao port, China
  • Wektu kiriman: Ing dina 30working
  • Papan asal: Shandong, China (Mainland)
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pancing Koleksi dijupuk blasting Machine

    Qingdao ANTAI  pancing (spinner menek) type dijupuk mesin blasting utamané dipigunakaké kanggo mesin cilik: Aluminium die-casting, Manganese Magnesium, fabrications baja cilik, pelek / gembong, Gir lan pangobatan teknologi. Sedheng / mesin Gedhe: Forges, Foundries, struktur baja, Gir, pangobatan panas, transformer elektrik etc.

    Qingdao ANTAI  pancing (spinner menek) ngetik dijupuk mesin blasting  dirancang kanggo ngresiki bagean hanging saka conveyor nduwur sirah lan digunakake kanggo Manganese utawa bagean gedhe sing ora bisa tumbled. We offer macem-macem designs kalebu aliran-liwat, Y-trek, terus utawa ing-line designs jeblugan. Kaluwihan kanggo designs kita kalebu: kamar kurang sirah dibutuhake, investasi dhisikan kurang, jangkoan jeblugan lengkap tanpa bagean bakal ngrusak.

    Qingdao ANTAI  pancing (spinner menek) ngetik dijupuk mesin blasting  sing panginstalan karo keluwesan operasional, cocok kanggo akeh jinis karya. Ing sawetara mesin banget sudhut, supaya iku gampang kanggo ngenali mesin paling cocok kanggo maksud apa perlu. Ing asas fungsi iku salah siji hanging karya-bagéyan (singly utawa bebarengan). Pancing nganggo lan rotates nang mesin mbabarake kabeh lumahing bêsik karya kanggo tumindak abrasive saka gembong, dipanggonke ing sisih kamar jeblugan.

    Kejabi ukuran kamar jeblugan dijupuk, fungsi iki mesin iku loading saka pancingan.

     

    Parameter Technical  :

    model

    Gedhéné Piece karya resiki

    kapasitas mbukak

    kapasitas Wheel uncalan

    kapasitas ventilasi

    daya Motor

    dimensi Njelaske nganggo bentuk garis

     

    mm

    kg

    Kg / min

    M 3/ h

    kw

    mm

    QAT376

    Ø600 * 1100

    500

    2 * 120

    5000

    19

    4429 * 2850 * 3443

    QAT378

    Ø800 * 1500

    1000

    2 * 200

    8000

    32,5

    4325 * 2660 * 5009

    QAT3710

    Ø900 * 1600

    1000

    2 * 250

    9000

    36,55

    5047 * 3850 * 5156

    QDAT3710

    Ø900 * 1600

    1000

    2 * 250

    9000

    39,65

    5844 * 2742 * 5716

    QAT3720

    Ø1400 * 2300

    2000

    3 * 250

    15000

    61,27

    6110 * 3599 * 7842

    QAT3730

    Ø1600 * 2300

    3000

    3 * 250

    15000

    64,4

    7085 * 4650 * 8652

    QAT3750

    Ø1800 * 2500

    5000

    4 * 250

    18000

    78,4

    7062 * 5460 * 8652

    QAT3780

    Ø2000 * 3000

    8000

    4 * 250

    20000

    81,5

    8050 * 6400 * 8526

     

    3D drawing saka jinis Pancing dijupuk blasting mesin

    jinis pancing dijupuk blasting 3D mesin teken (7)

     

    Blasting rincian kabinèt

    Blasting kamar zona panas migunakake 10mm kekandelan panas mbalek plate baja  Mn13 bahan ,zona protèktif nggunakake liner 8mm plate kekandelan bahan 65Mn baja liyane. Casting perkakas tetep liner.

    Pancing jinis rincian mesin dijupuk blasting (12)Pancing jinis rincian mesin dijupuk blasting (11)

     

    spare parts of dijupuk blasting mesin

    We kudu dawa pabrik aksesoris kerjasama, rega murah, wektu pangiriman cepet, kualitas apik.

    dijupuk blasting mesin spare parts (9)dijupuk blasting mesin spare parts (8)

     

    Efficiency reresik saka jinis pancing dijupuk blasting mesin

    efficiency mesin cleaning pancing blasting (5)

     

    Saben bagean logam bisa reresik dening jinis pancing dijupuk blasting mesin

    Kayata, forging bagean, casting bagean, as, pelek, gembong etc.

    Pancing blasting mesin bagean cleaning (27)Pancing blasting mesin bagean cleaning (26)Pancing blasting mesin bagean cleaning (25)Pancing blasting mesin bagean cleaning (24)

     

    Pengiriman jinis pancing dijupuk blasting mesin

    jinis pancing dijupuk blasting mesin delivery (5)

     

    proyèk kita pabrik saka jinis pancing dijupuk blasting mesin

    Kita diekspor mesin dijupuk blasting kita luwih saka 30 negara, kayata, Rusia, Indonesia, Australia, India lan sapiturute

    Yen ngunjungi kita pabrik, sampeyan bisa mriksa mesin pabrik kita lan pelanggan near dening pabrik kita.

    proyèk mesin Hanger blasting (8)proyèk mesin Hanger blasting (7)

     

    Yen mesin ora cocok kanggo workpiece, mangga marang kita informasi iki:    

    1) Apa jenis workpiece bakal ngresiki?   

    2) Ukuran workpieces (dawa, amba lan dhuwur saka maksimum workpiece, Length, dhuwuré lan jembaré saka workpiece minimal?)    

    3) Carane akeh bobot saka workpiece maksimum lan minimum?  

    4) Mangga marang kita efficiency cleaning requirement?    

    Miturut Informasi Kantor Panjenengan, mesin paling cocok bakal dirancang kanggo workpieces Panjenengan. 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !