• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

rqwrq

Qingdao Antai Heavy Industry Machinery wis didegaké ing taun 2003, sacara resmi diganti jeneng sing saiki ing 2011. Dumunung ing pesisir kulon ayu Qingdao, iku mung 30 km plabuhan Qingdao, trep kanggo transportasi kaca. area workshop kita isine luwih saka 15000 meter, iku perusahaan riset, desain, Pabrik, instalasi lan pabrik consulting kanggo pungkasaning lumahing, lingkungan pangayoman lan solusi pengecoran.

IMG_6895

Company wis ekstensif pengalaman lan ndadekke buruh technical lan profesional bebarengan, utamané mrodhuksi dijupuk blasting mesin, wedhi peralatan reclamation, peralatan ngecor, lan bledug Penagih. Qingdao Antai kuwat ing nyediakake desain non-standar lan Pabrik miturut kabutuhan tartamtu customer.

Qingdao Antai dijupuk blasting teknologi bakal nggumunake sampeyan karo desain pinter sawijining, rincian inovatif lan komponen utamané awet. We offer solusi sakabèhé, kita kudu kita dhewe pembangunan, engineering, produksi lan layanan sawise-sales.

Kabeh sistem sing dititi prikso lan dites sadurunge layang ing pelatihan kita kanggo mesthekake instalasi cepet ing situs lan ngirim produk dipercaya ing wektu saben time.Here ing Qingdao Antai, sawise-sales support uga prioritas ndhuwur supaya kita mesthekake yen sampeyan kabeh mbantu kudu karo mentas dikirim lan dites system.Our ganjaran paling iku kepuasan pelanggan kita karo asil ngrambah mangkono adoh.

Perusahaan wis liwati ISO9 0 0 1: 2 0 0 8, ISO 1 4 0 0 1: 2 0 04, certificate CE. Manajemen perusahaan kita strictly miturut standar internasional ISO9 0 0 0 kualitas implementasine sistem operasi.

Kita wis diadegaké kemitraan long term karo supplier account internasional, kayata ABB motor; Jahitan kothak pindah, Mitsubishi / OMRON / SIEMENS komponen listrik, SMC silinder, SKF & nsk prewangan, lan detak jantung katup Asco. Kanthi produk kualitas, competitive price lan layanan enten, produk kita sing digunakake didol ing pasar domestik lan diekspor kanggo Amercia, Jerman, Rusia, Australia, India, Yunani, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan, Uruguay, Ecuador, Kolombia, Israel, Ukraina, Bangladesh, Uzbekistan, Philippines, Hongaria, Macedonia lan Indonesia etc.

We tansah bakal kanggo "kejujuran iku paling laris, layanan pribadi prodhuk final. kepuasan pelanggan punika impetus paling kanggo pangembangan Enterprises. "ngedalaken kanggo netepake sistem manajemen kualitas lan informasi jaringan sistem saran sampurna kanggo key kapisah kanggo saben customer, kanggo nyedhiyani pelanggan karo ngrawat maksimum lan pemikir, efisien lan fleksibel layanan lengkap.

kita katon nerusake kanggo nggarap sampeyan lan kerjasama tulus perusahaan kang!

adf1


WhatsApp Online Chat !