• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

  • adf1qq
  • IMG_689dda5
  • adfaaa

WORKING Wiwit 1998

Qingdao Antai Heavy Industry Machinery wis didegaké ing taun 2003, sacara resmi diganti jeneng sing saiki ing 2011. Dumunung ing pesisir kulon ayu Qingdao, iku mung 30 km plabuhan Qingdao, trep kanggo transportasi kaca. area workshop kita isine luwih saka 15000 meter, iku perusahaan riset, desain, Pabrik, instalasi lan pabrik consulting kanggo pungkasaning lumahing, lingkungan pangayoman lan solusi pengecoran.

Kita dipercaya

partners kita biasa

SKF
werq
adfa
eqwe
fadf
WhatsApp Online Chat !